10 October, 2017

2017 52 Liste Projesi:Liste 41

❤️


 Liste 41: Sonbahara dair en sevdiğiniz şeylerin listesini yapın

Sonbahara dair sevmediğiniz ne var diye bir sorsaniz,cevap veremem açikcasi cünkü bu mevsimin her şeyini cok seviyorum ben.

Okul zamanı da böyleydim,Eylül yaklaşırken içime bir heyecan dolardı,okullar açılacak diye sevinirdim.Nedense sonbahar benim için yeni yıldan daha çok yeni baslangıçları temsil ediyor.Doğa uykuya geçmek üzereyken,sanki benim ruhum hafiften şaha kalkıyor.

Eylül'de yazlık hep en güzel zamanıydı benim için mesela,ortasında toparlanıp okul için Istanbul'a dönmek,okul alisverişimize başlamak,neler alacağım,neler okuyacağim merakı hep heyecanlandırmıştır beni.

❤️


Londra'ya taşındıgımdan beri hele daha bir aşıgım ben bu mevsime,Tahmin edersiniz bunca yeşillik içindeki görsel şöleni.Renkler adeta birbiri ile dans ediyor ahenk icinde,beni de mest ediyor.

❤️


Hal boyle olunca kendi çapımda geliştirdiğim minnak geleneklerim var mesela.


  • Mümkünse bu mevsimde tatile gidebilmek,yeni bir yer gorebilmek.Mümkün değilse en azından günü birlik bir şehir dışı gezisi yapabilmek.
  • Ille de elmalı bir seyi fırına vermek.Ister crumble olsun,ister teyzoşumdan ögrendiğim yukarıda gördüğünüz kurabiyeler.
  • Kozalak toplamak,bazen Greenwich Park'tan kestane  ya da yaprak eve taşımak.
  • Görmediğim bir galeriyi,müzeyi ziyaret etmek
  • Aşure yemek😍 Ben yapmadım bu sene,zaten Serap'ınkini yedikten sonra yapasım gelmiyor açıkçasi.Bu sene de belki şansım yaver gider de bir tas verir bana can arkadaşım😍😍😍😋😋😋😊😊😊 Yaaa bir de aşureyi yalnız yemek,sadece kendim için yapmak bana gore değil.


Bunların dışında tahmin edersiniz daha çok yürümek ve yürürken daha çok göz ve kalp açmak!



Işığı,havası her şeyi bir başka güzel Güz'ün!

Greenwich Park,Gül Bahçesi



😍

Köknar mı Ladin mi KARAR veremedim!





Sonbaharda AşK bile başkadır deyip mutlu günler dilerim!

❤️

2 comments:

  1. Sonbahar benim de en sevdiğim ❤🍁

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasil sevmeyelim degil mi,oyle guzel ki renkleri:)

      Delete