30 June, 2020

30 gunluk sukretme meydan okumasi #29&30



Selam dostlar... Bir meydan okumanin daha sonuna geldik.30 gundur sukurlerimizi paylasiyoruz.Belki yazmadiniz ama bu yazilari okurken akliniza sukrettikleriniz geldi,sizi iyi hissettirdi.Her gun yazamamis olsam da,bu ay bana gayet iyi geldi dogrusu.Buraya yazamadigimda defterime yazdim.Yazamadigim zaman guzelliklere cevirdim yuzumu,gozumu sundum sukurlerimi. Belki ayni seylere sukrediyorum yillardir ama ben ettikce daha cok karsima cikiyorlar ve de kesinlikle cogaliyor sukrettiklerim,fark ettiklerim.Ve ben de ruhen daha mutlu,keyifli hissediyorum.


29- Hangi ogretmene mutesekkirsiniz?

Butun ogretmenlerime.Ilk aklima gelen tabii ki ilkokul ogretmenim bir de hazirlik sinifimdaki ilk Ingilizce ogretmenim.Ikisine de mutesekkirim.Ikisiyle de guzel anilarim var.Sayelerinde temellerim iyi atildi diye dusunuyorum.

   
30-Basa ciktiginiz,ustunden geldiginiz bir sey? 

Her sey bir tecrube,bir ders.Ne ile basa ciktiysak,ustunden geldiysek yanimiza kar,yoksa baska turlu nasil buyuyecegiz.Isin ilk gunlerinin ustunden geldim,cok zor insanlarla basa ciktim.Hala da oluyor ara ara ama eskisi kadar ne kendime ne de o insanlara cok kati ve sertim,Yas aldikca sabrim da cogaldi sanki.

Hepimize,mutlu,keyifli,bereketli,dinlendiren,sizi kendinize ve sevdiklerinize,inandiginiza daha da yakinlastiran bir Temmuz diliyorum.Musadenizle bu ay ben biraz mola verecegim bloguma,biraz sosyal medyaya.Belki iki hafta.belki 1 ay.Belki de ozler,dayanamam hemen donerim.Kendinize iyi bakin,sevgiyle kalin💓💓💓

6 comments:

  1. şükür etmek kadar huzur veren bir şey yok...

    ReplyDelete
  2. Yeni gördüm yazınızı ve bloğunuzu. Çoğu kişinin yapmakta baya zorlanacağı bir meydan okuma bence, malum her şeyin kötü tarafına bakmakta üstümüze yoktur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle,ama her sey egitim:) Sukretmek de kendini egitme ile basliyor.adim adim yavas yavas.

      Delete
  3. yazınız çok güzel ve açıklayıcı olmuş Sukretmek gibi bir nimet daha yok bence dünyada allah herkese her zaman her fırsatta sukretmeyi nasip etsin (Amin)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin,amin...Herkese gorebilmeyi,fark edebilmeyi nasib etsin.

      Delete