14 June, 2020

30 gunluk sukretme meydan okumasi #14 ve Pazar'lari pek severim #34



Tunaydinnnnn.Mutlu,keyifli Pazar'lar diliyorum...

14- Guzel buldugum bir sey: Su fotolarda gordugunuz her seyi guzel buluyorum...  

Sabah oturma odasina geldigimde,hemen pencereleri aciyorum,pencere onunu cok seviyorum.Evin en sevdigim goruntusu hep buraya ait ve bu eve ne kadar sukretsem az,bu evde yasamama sebep olana ne kadar dua gondersem az.Canim kizlarim,hepsine gozum gibi bakiyorum,bakmaya calisiyorum.Bugun aksam ustu sulanacaklar.


Gokyuzune bakmak,bulutlarin salinmasi her zaman iyi geliyor bana,hep mi guzel olunur ne renk ne sekil olursa olsunlar!


Hayatimin en guzel parcalarindan biri,park.Agac govdesine vuran isik,o koca govde ile asil bir sekilde ortada durmak,guzel degil de ne?




Dogum gunum icin istedigim kitaplardan biriydi.Tesco'da alisveris yaparken karsima cikti,sevincten ciglik attim resmen,bir de bir guzel bir nevi dans ettim market ortasi.Attim sepete,megerse bana sipariş edilmis bile ama gecikmis,al dedi,iptal ederim ben siparisi canim benim.Dusunene,karsima cikarana bin sukur...Gelir gelmez okudum her satirini,cektim icime her cumleyi,kimi yerde guldum,kimi yerde gozlerim doldu.Kitabi bitirdigimde yuzumde tatli bir gulumseme vardi.Uzun zamandir takipteyim IG'de Charlie'yi,kitabin elimde olmasi,gozumun onunde olmasi ayri bir guzellik oldu.


Biricik sapsigimi dunya guzeli buluyorum ne yalan soyliyeyim,hayatima kattigi renk,sekerlik,yaramazlik,talepkarlik...Yavrum Fred....

Sabah yururken etrafimizin ne kadar da guzelliklerle dolu oldugunu dusundum.Yuruyuslerim benim meditasyonum,hizli yurumuyorum,saliniyorum,bekliyorum,bakiyorum,DURUYORUM...Fred bu konuda benim guru'm aslinda.Sincapi kovalarken dusundum de,bir sincabin kosarak karsiya gecmesine,agaca tirmanmasina hayran olmadan nasil yasanir...Iste o an yine cok cok sukurlerimi gonderdim Yaradan'a.Dedim gormeyene,hissetmeyene da nasip et bu duygulari ve bana bahşettigin icin muteşekkirim sana.


Sabah gozlerimi actigimda 7:11'di...Ve bu sarkiyi soyluyordum.Nerden aklima geldiyse,yillardir duymamisim....Severdim o zamanlar demek ki.Yil 1994'mus.

Bugunluk benden bu kadar....Koltuktan simdilik kalkasim yok,kitabimi okuyacagim....Sevgiler sunarim...💓💓💓

2 comments:

  1. Sanki ben yazmışım gibi :) çiçeklere bayıldım, ben de öyle bir köşe yaratmayı çok istiyorum (korona nedeniyle artan bir istek) umarım kedim Oreo beyin yüksek müsaadeleriyle ben de yapabilirim.

    Açık gökyüzünde şekilden şekile giren bulutlarla bazen konuşuyorum, ay sen bir tanecik tek başına mı kaldın nerede ekip ya da ooo herkesler nasıl güzel serilmiş gökyüzüne gösteri mi yapıyorsunuz diye.. Gökyüzü masmaviyken o net arka planda pofidik bulutlara uzansam yemeyi deneyebilirim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) bulutlarla konusmak,harika...ben ciceklerle konusuyorum. ben hepsine sarilmak istiyorum...

      Delete