09 June, 2020

30 gunluk sukretme meydan okumasi #6-7-8-9



Gunaydinlar.4 gundur yazmamisim is yogunlugundan.Bu sabah izin gunumdeyim,Fred'i yurutur yurutmez hemen baslayayim dedim,ev islerine dalmadan.Nerden baslayacagimi bilemedigimde blogdan basliyorum,sabahlari daha bir sevk doluyum genelde.Aslinda evle ilgili hic birsey yapasim yok su an,belki de blog tatli bir bahane.

Yazmadim ama her gece yataga yattigimda sukredecek seylerimi siraladim.

Bir de dun aksam,IG'de gezinirken unlu bir IG'ciye yapilan yorumu okudum.Evinize bilmem kac bin lira harcamissiniz diyordu bir takipci.Karsi taraf da hayir o kadar para harcamadim diye cevap yazmis.Bu aklima yine cok sevdigim bir IG'ciye gelen yorumu hatirlatti,eviniz kira mi sizin mi diye?Yine IG'ci sanirim satilik degil diye cevap vermisti.Bu sorularin soruldugunu duymak beni rahatsiz ediyor,insan boyle sorulari sormayi neden kendinde hak gorur,size ne? Size ne?Iste bunlari okuyunca ben yillardir sahip oldugum okuyucularima,Ig'deki takipcilerime yine sonsuz sukurlerimi ve dualarimi gonderdim.Bana boyle sorular sormadiniz neredeyse 15 yildir,beni bana biraktiniz,anlattigimi sevdiniz,sevmediniz belki ama boyle gereksiz seyler yazmadiniz bana.O yuzden burdaki kucuk online aileme gercekten mutesekkirim.Anlatmiyorsam kimseyi ilgilendirdigini dusunmedigim icindir,ya da bana davranilmasini istedigim gibi davranmaya calistigimdan.Iyi ki varsiniz,iyi ki...


#6 Hangi basarim icin sukrediyorum: Tirnaklarimla kaziyarak kurdugum hayatim benim basarim,Londra'da yasayabilmek,isimde istedigim noktaya gelebilmis olmak,blog yazabilmek.Hepsini seviyorum.Geri donup baktigimda kolay olmadi,hala cok zor gunler oluyor,sinirlerimin hopladigi,krizlere girerek agladigim gunlerim var ara ara ama bakinca,bu benim hayatim,sanat eserim,bana yetiyor ve baska turlu olsun istemezdim ama belki biraz daha kolay olsun istedim.


#7 Sukrettigim mutlu ani: Aileme kavustugum gunler,sabah kahvemin kokusu,mutfaktan gelen sarki mirildanmalari..Cok var bunlardan bende,cok...

#8 Bana ilham vermis bir insan:Is arkadaslarim,guclu kadinlar.Cok okuyan kadinlar,annem,arkadaslarim hepsi bana bir konuda ilham veriyor.Oldugum Sibel'i onlara borcluyum.Sahane insanlarla dolu bu dunya.

#9 Mutesekkir oldugum bir icat: Tabii ki telefon,uzaklari yakin yapan canim telefon.Hele ki cep telefonu,internet...Iyi ki varlar.

Iyi gecsin haftanin geri kalani dostlarim,sevgiler sunarim💓💓

2 comments:

  1. Çiçekleri canlı canlı görebilmek, pembesinin tonunu hafızaya kaydetmek, gökyüzünde maviyle beyazın iç içe geçişi :)

    ReplyDelete