25 March, 2020

Korona gunlerinde ben 2.gun-izolasyondayim farkindayim :)


Keyifli gunler dostlar! Bugun evde ikinci gun,aslinda dun ise gittigime gore bir nevi 1.gun.

Nasil bogazim agriyor,bogazimin sol tarafi.En son cok pis nezle-grip ne olduysam Noel oncesi aynen oyle.Yutkunurken sanki jilet geciyor bogazimdan ama bu yememe engel degil😂


Sabah 5:30'da actim gozlerimi,alarmsiz.Soyle bir araladim perdeyi,gunes evlerin ardindan doguyordu.Biraz izleyeyim derken,yine sizmisim.


Kahve,atistirma vs.. derken attim kendimi bahceye,mevsimlik sevgilimle kavustum.Ohhhh,kestim cimleri bir guzel! Ben bahcede cim keserken pijamalarimla,Fred yukarida havlama kirizine girmisti.Hep boyle yapar,sanki ayri kalmaya alisik degil.Bahcede oldugumu bilince,deliriyor! Cimlerin kokusu mis gibi burnumda.


Ortancalarin kurumus dallarini kestim,tabii kesmeden once bir guzel baktim inceledim.Nasil guzel bu halleri de.Burda insanlar kolay kolay ortanca budamiyorlar gordugum kadariyla iyice yeserene kadar.Ortancalarim iyi gorunuyordu.Bakalim bu yil nasil idare edecekler.Ben saksida domates yetistirmek istiyordum bu sene ama sanki firsat olmayacak gibi.Kim bilir?


Tabii ki V ile karsilastik.PEK sevdigim komsum!!! Cok sukur ki gicikligi ustunde degildi,Kibarca selamlastik,ben gecerken V,dedim bahcen cok guzel o yuzden geldim cimleri bicmeye dedim bizimki gozunu rahatsiz etmesin diye,guldu (hayrettttttttttttttt)!!!! Evleneli beri bahcesine takik,bir renklendirdi,cicekler ekti falan.Part time kocasi gonul bahcesine cok iyi bakip sulamiyor galiba😂😁 Kari- koca en sevdikleri aktivite bahcecilik,gayet de dominant V!

Neyse bahceden cikarken kapi sIkIstIgI icin kapayamadim,ben dedi arkadan kaldirip kapatirim.Oyle basit,ucuz isler bizim suranin insanin yaptigi.Cok tesekkur edip geldim yukari.Benimki sevincten mest,sanki saatlerce kalmisim bahcede.


Cimler bicildi ve ben hemen tum bahce mobilyami attim disari.Hava da bir guzel son gunlerde,adete bize inat yapar gibi.Renkli renkli dursun,biz oturamasak da Moni'nin kedileri oturur,belki tilkiler ustunde uyur.Biz baktikca da bize nese verir.

Umarim sizin gununuz de iyi geciyordur.Ben yorgan battaniye alti yataktayim,kitabim son 100 sayfasini bitirmeye ve oglen uykusuna niyetliyim!💓

Yarin NY'u yazacagim💓

4 comments:

  1. Bende havalar ısınıp,güneş yüzünü göstersin de balkonu açayım diye bekliyorum.Mart kapıdan baktırır durumda burada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Burasi da soguk acikcasi,ama biz camlari aciyoruz,kus sesleri sahane:)

      Delete
  2. evde karantina birkaç günden sonra sıkıcı olabilir.Bizde köye mi gitsek diye düşünüyoruz ama çocukları koruyabilir miyim bilemiyorum.....

    ReplyDelete
  3. neden olmasin,koy hayati sehirden daha iyi olmaz mi.Kapi onune de cikilabilir herhalde?:)

    ReplyDelete