30 March, 2020

MUTLU Pazarertesiler!


Gunaydinlar!

Sabah kahvemi yatakta icerken,mudurumden mesaj geldi.Nasilsin,iyi misin?Carsamba ise geri donebilecek misin,oyleyse lutfen bana mesaj at😄 diye. Mudurumu severim,herkes sevmez ama ben severim,uzun boylu,ince,futbol hastasi,pembe corap giyen(bunlari giydiginde hep iltifat ederim zaten),aslinda cekinken,cok insan insani olmayan ama benim sirin sempatikligime asla karsi koyamayan bir adam.Aradim,acmadi ayyy dedim ben de video gondereyim😂.Canim teknoloji,seni bu kadar sevecegimi bilmezdim!Yataktaki en guzel! halimle cektim videomu whatsapp'da.Gunaydin dedim P! Neseli yuzumu ozlemissindir diye sana bir video gondereyim dedim.Sesim gayet kart otesi.Gelmeye niyetliyim ama yarin 111'i tekrar aramam gerek dedim,ona gore sana haber verecegim.Sizi ozledim dedim falan kapattim.Videoyu izlerkenki gulumsemesini gozumde canlandirabiliyorum😆 Gunune renk kattim daha ne istesin ki bir mudur degil mi ama? Valla herkesin hayalinin elemaniyim,hic mutevazilik edemeyecegim!!! Sirf nese ve enerjimden bence beni promo ettiler zaten diye dusunurum cogu zaman!Zaten bundan daha akilli olsam,bu isi yapmam degil mi?


Sonra anacigimla konustum,valla her gun konusunca iki tarafli mestiz! Ikinci kahvemi iciyorum,makineyi bosaltirken arayayim dedim dedim😆 Aferin dedi,kahve icecegine portakal suyu icsen ya😇 Canim annem,elini yuzune surme,en cok kurdugu cumle.Bir de insanlah yarin hemsire ise gitme der de,sen de bir hafta daha gitmezsin dedi😆 Canim anacigim,cokkkkkkkkk seviyorum seni! Tabii ertelenmis tatil hayalleri(ki hic muhim degil) ve yeter ki saglikla kavusalim ile bitirdik sabah muhabbetimizi!


Kahvaltiya tahin pekmez karisimi,Kaju fistigi yedim.Saat 11,gronola yapmak istiyorum bir de Ozlem'in(@ozlemledoyasiyayasamak)'in kirmizi lahana tursusunu yapmaya calisacagim.

Utuler bekleyebilir.Umarim annemin dilegi gercek olur😇Bir hafta daha ise gitmeden durabilirim.



Dun tum gun netflix'de Freud'u izledik.Tamamen Sevda'dan sebep,onerisine karsi koyamadim Freud diyince.Gayet surukleyici idi,tavsiye ederim ben de.



Hava,soguk ruzgarli,gri.Kisliklari kaldirmaya niyetliydim son 7 gundur,onu da yapasim yok.Temizlik de yapmiyorum bugun,kitabimi bitirecegim.

Yapilacak isleri erteleyebilmek ne guzel bir luksmus ya hu?





Fotolar Gent'den.Iyi ki cok ani bir sekilde gitmisiz,yanimiza kar kaldi en parasiz donemimde.Degisik bir seyahat oldu,gunu birlik,geceden arabada uyudugumuz,hem gemi ile hem de donuste suyun altindan trenle gectik Britanya'ya.

Gecen gun kendimi Madrid sokaklarinda hayal ettim😊

Frites Atelier'den sahane patates kizartmasi
Bugunluk bu kadar dostlar.Iyi gecsin gununuz💓

6 comments:

  1. Ben de 1 hafta daha işe gitmemeni diliyorum ama sadece önlem olarak bunu öngörsnler tabi ki ;)

    Bu araalr dileklerimizin ne kadar önemli olduğunun farkına vardım. Evrene abuk subuk mesajlar yolladığımdan böyle eve kapandığımı düşünüp vicdan yapıyorum heheeee :))

    Bugün ben de dizi izleyeceğim inşallah, 1 hafta evdeydim ama kafamı hiçbirşeye veremeden boş boş gezindim.

    Keyifli haftalar diliyorum ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selam canim,kesinlikle artik aklimizdan yuregimizden gecirdigimiz herseye cok dikkat etmek gerek.Sana keyifli gunler evde,ben yarin is basi:)

      Delete
  2. Mutlu Pazartesiler tahin pekmezle kendinizi sağlama almışsınız :)

    ReplyDelete
  3. Güzel atlattın Sibel hastalığı, ama hemen iyiyim diye fazla
    atraksiyon yapma bence. 1 hafta daha dinlenmek en iyisi ama elinde
    olsa keşke de evde kalsan. yazılarında oluyordu böylece okuyrum bazen toptan.
    evde olmamıza rağmen sık yazamıyorum bloga hatta hep giremiyorum . ama daha
    sık yapacağım kısmetse..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sealam canim:) evet yazmaya calis cunku sen bana cok iyi geliyorsun.Cok sevgiler:)

      Delete