23 March, 2020

Mutlu Pazarertesiler olsun!


Gunaydinlar!!!!!!!!!!!!!!!

Sabah 6 oncesi uyandim,ne zamandir iyi uyanmadigim kadar iyi hissederek.Kahvemi yapmadan once dislerime zeytinyagi ile yag cekme yaptim,sonra agzimi tuzlu su ile calkaladim.Zorla bir kac sayfa okudum kahvemi icerken ve oglusu parka cikardim.


Parlak,soguk bir sabahti dunki gibi.Iyi ki beremi takmisim dedim.Uzun bir yuruyus yaptik,az da olsa yine de kosanlar,yuruyenler var.Henuz bizim parkimiz kapanmadi ama Londra merkezdeki bazi parklar kapanacakmis diye duyduk.


Haftasonu ozellikle Cumartesi gunu pijamalarimi bile cikarmadan koltukla butunlestim.Kardesimin buyuk askla tavsiye ettigi La Casa De Papel'i izledim.O kadar iyi geldi ki gercekten hayattan cikmak,zevkle bir sey izlemek.Haberleri gormemek.Dun de yapilicak isleri yaptim,sonra yine diziye geri dondum.3 sezonu da bitirdik simdi heyecanla Nisan'i bekliyoruz.


Good Morning Britain'i izliyoruz sabahlari.Pierce'cim cok sinirleniyor,az once savas donemindeki insanlar kadar baski altinda degilsiniz,bombalanmayacaksiniz tek yapmaniz gereken evde kalip tv izlemek diyor.Mecbur olmadikca disari cikmayin diyor.Boris de insanlar tavsiye edilen onlemleri almazsa,resmen lock down'a gideriz dedi.Zaten bu saate kadar ulkenin kapatilmamis olmasi neden anlamis degil cogu insan.


Bunun disinda ailem ile cokca gorusme icindeyim.Dogal olarak akillari bende.

Benim hayatim normal devam ediyor,marketler muhtemelen kapanmayacak.Toplu tasima araclari seyrek servis icinde olacaklar.


Iste boyle geciyor gunler.Kitap okuyamiyorum,sigarayi birakamiyorum,limonlu ve zencefilli cay iciyorum.iyi yemeye calisiyorum.Annemi ozluyorum.Bolca camasir yikiyorum.Dua ediyorum,sukrediyorum.Bazem izole insanlari kiskaniyorum sonra da kendime kiziyorum.


Dilerim sizde hersey yolundadir.Evdeyseniz tadini cikarin,calisiyorsaniz kolay gelsin💓💓 Iyi haftalar!

7 comments:

  1. İnsanlık bir bütün hepimiz biriz ve birimiz de hepimiz için varız. Ünsiyet de insan kelimesinden türediğine göre, kaynaşmak demektir. Osmanlıda düğün davetiyeleri vardı son zamanlarda. Davet metninde mutlaka muhabbet ve ünsiyet kelimesi bir arada kullanılıyor. Yani sevmek ve kaynaşmak. Sevmek yetmiyor kaynaşmak gerek. Çünkü biz insanlık ailesindeniz. Vesselam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesinlikle sevmek yetmiyor,kaynasmak gerek.

      Delete
  2. Dişlere zeytinyağ sürmek neye iyi geliyor acaba? duymadığım bir şey de:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mehtap'cim oil pulling diye aratirsan detaylari gorebilirsin.Sanirim Turkce'de yag cekme diye geciyor ki genelde hindistan cevizi yagi ile tavsiye ediliyor.Zeytin,ceviz gibi yaglarla da yapilabilecegini okudum yabanci kaynaklarda.Agiz sagligi,dis sagligi icin bir nevi dezenfektan ve surekli yapildiginda disleri de beyazlattigi goruluyor,Ben 7 gun surekli,sabah ilk is yaptigimda bayagi bir fark gozetlemistim.xxx

      Delete
    2. Yeni bir bilgi oldu benim için,deniycem.Teşekkürler.

      Delete
  3. kendine dikkat et sibelcm,yazılarını eksik etme ne iyi geliyor bilsen..

    ReplyDelete