20 September, 2020

Eylul'de mutluluk 18-19-20 Pazar'lari pek severim


Selam Dostlar'im...Mutlu,keyifli bir Pazar geciriyorsunuz umarim. Son 3 gunluk kucuk ama cok buyuk Eylul mutluluklari burada...

💓Cuma gunu molamda,canim tatli bir sey istedi ve kendimi muzlu bademli muffin ile odullendirdim.Gecen hafta sekeri biraz fazla kacirdim,gelen hafta dikkat etmeye niyetliyim.




💓💓 Yatagi degistirirken de dibimdeler.Gunes,isik banyosu yaparlarken rahatsiz edersem tabii ki yine gelir kurulurla isiklanmak icin.



💓💓💓 Bu sahane kadin ve bana yansittigi isigi,cocuklarimi benim kadar sevmesini cok seviyorum belki de o yuzden O'nu o kadar seviyorum....



💓💓💓💓 Bir dahaki hayatimdaki esimi sectim.Allan'la evlenecegim kesinlikle.Hayat,ayni coraplari giymek icin cok kisa diyen,hayati cok seven,maceraperest,tutkulu sahane bir adam.



💓💓💓💓💓 Mate olmadan San Fransisko'ya bile gitmediler.Cok severek iciyorum her gittigimde,getirdiklerinde.Bir nevi yesil cay,yapilis usulu tabii ki yesil cay kadar basit degil.



 💓💓💓 Rose bahcesinden toplamis da getirmis ciceklerimi,bayildim bu tatli buketime.Yabani cicekler her daim favorim ve Rose bu sene herseyini tohumdan yetistirdi...Bu sefer ben O'na feslegen tohumu verdim ve bir dal da Monstrea'mdan.Cunku sevmek paylasmaktir,bitki paylasimina gectiysek artik iyi seviyede cicekseverleriz bence.

Hepimize cok cok iyi haftalar diliyorum dostlarim...💓


6 comments:

  1. Bitki paylaşımı en güzel seviye kesinlikle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. evet seviye atlamisiz gibi hissediyorum:)

      Delete
  2. çok doğru söylüyorsunuz, sevmek paylaşmaktır. daha nice güzellikler paylaşmanız dileğiyle. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minnak yegenlerim bile soyluyorlar bunu cokca:)

      Delete
  3. eviniz ne kadar ferah. sanki filmlerden fışkırmış gibi. ayçiçeklerine de bayılırım :))

    ReplyDelete