03 September, 2020

Eylul'de mutluluk -3



 Selammmmmm💓💓💓


Fotografin konu ile alakasi yok,gecen haftadan kalma ama google az once cektigim fotoyu henuz yukleyemedi,ben de daha fazla bekleyemeyecektim.


Eylul'un 3'unun mutlulugu eve gelince dolapta yemek bulmak.Gecen gun pisirdigim vejeteryan kori ve pilav.Tabii ki yogurt.Isten gelir gelmez dolapta hazir yemek olmasi,iki dakikada isitabilmek ne buyuk bir nimet.Yemek konusunda daha duzenli olmaliyim.

Tabii ki zorla da olsa 20 dk.yogami yaptim.Simdi tek dilegim uzun oturmak,cay icmek ve kitabima gomulmek.

Yarin erkenciyim yine.Gozlerim kapaniyor aksamin 7:30'da...Cumartesi gununu bloglara ve yorumlara ayiracagim ve ekmek yapacagim.Sizi unuttugumu sanmayin...


Nice guzel haberlerle dolu,muhtesem bir Cuma olsun gelen.💓💓


6 comments:

  1. Sevgili Sibel sağ ayağımla denedim olmadı sol ayağımla denedim olmadı...ıııh bir türlü dengede duramadım ..ayyy seni kıskandım. ;) (kem göz manasında değil elbette) sevgilerimle ece...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ece'cim biraz daha dene bence,yaparsin.Bir de sortla ya da donla dene,ben uzun pacali bir sey ile yapinca ayagim kayiyor,sabir duramiyorum.Bir de ilk once alt bacagindan basla,belki de ayak bileginden,zamanla yukari cikarsin ama sakin ortaya koyup,dizlerini zorlama(eski yoga hocalarim hep oyle derdi).Eminim zamanla yaparsin.Ben cok derslere gittim 10 sene icinde,aralikli,donem donem,sIk SIk ama yapabildigim seyler hep cok sinirli hala.Insanlar 3 senede nasil hoca oluyorlar anliyamiyorum.YOUTUBE'da adrienne in 30 gunluk meydan okumasini tavsiye ederim,kini video 15,kimi 20 dk.Ama once derslere gitmeni tavsiye edecegim gidebilirsen, ya da video yaparsan yavas yavas yap,kendini yaralama.Zamanla olacagina eminim.Yarin 30.gunum,pazar gunu ikinci rounda baslayacagim,belki 3 ay sonra tekerlek ya da karga olabilirim.Sevgiler:)

      Delete
  2. ahh çalışan bı kadın olarak ne iyi bilirim iş dönüşü dolapta yemek bulmanın mutlulugunu:)) Ekmeğinizin tarifını bızımledee paylaşsaanızzzaa<3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben burak Arpak'in tarifini kullaniyorum hatta onun sayesinde gelistirdim diyebilirim.Kesinlikle tavsiye ederim:)

      Delete
  3. Yoga gibisi yok. Sabahları düzenli olarak bende yapıyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne guzel..Insahlah devam edebilirim her zaman.

      Delete