24 September, 2020

Eylul'de mutluluk 24


Selam dostlar.Iyi aksamlar.

Keyifler nasil? Gununuz nasil gecti?



Sabah 4'te kalkip ise gittim.Fena bir gun degildi,bitti gitti sonucta.Maske takilmasi zorunlu oldu calisirken.Sikayetler havada ucusuyor calisanlar arasinda,buna ben de dahilim zira en basindan beri yok gerekli yok gereksiz,maske yok vs derken takmadik hic.Maske ile calismasi zor diyorlar.Ben takmiyorum,muafim dedim.Zaten strese sokuyorsa takmayin diyorlar.



Is sonrasi kestirmisim biraz,iki tabak da makarna yedim.Sonra Fred'i kisa bir yuruyuse cikardim,yagmur cizelemeye baslamisti,isik muhtesemdi. Kafami kaldirinca ne goreyim,gonlumun sultani siritiyor bana koseden.Dogada bir sey olsam Ay ya da gokkusagi olmak isterdim.Ya siz?




 Isigin,yagmurun pit pit sesinin,gokkusaginin tadini cikararak yuruduk.Eve girmek uzereyken gitmisti,yerini pudra pembesi firca darbelerine birakmisti.Buyuk sanatkar son eserinde yine harikalar yaratmisti ve ben buna sahit olmustum.Hayat zaten boyle anlardan ibaretti ve her seye ragmen guzeldi.

Bakalim yarin neler getirecek.Mutlu bereketli bir gun dilerim simdiden💓💓💓💓

8 comments:

  1. Biz altı aydık maskeli çalışırız , devam maskeli çalışmaya. Mecbur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bizde saglik sebebiyle muaf olabiliyor insanlar,solunum rahatsizligi,anksaite varsa takmak zorunda degiliz.Kolay gelsin.

      Delete
  2. Sevgili Sibel,
    Umarım abartı olarak algılamazsın; yazdıklarını okurken hissettiğim, sanki, kelimelerin (çizgi filmlerdeki gibi) kanatlanıp kuş ya da kelebek oluyor. Bana mutluluk veriyorsun bunu bil lütfen.
    Tevafuk mu dersin, tesadüf mü dersin bilemem, senin yazdıklarını okumadan önce bir yerlerde buna benzer kelimelerle karşılaşıyorum birde bakıyorum sen de paylaşımlarında üç aşağı beş yukarı o konuları paylaşıyorsun. Dün bir köşe yazısında Epiktotes “kendisinin efendisi olmayan hiç kimse özgür değildir. Güneşin, ayın, yıldızların yerin ve denizin tadını çıkaran kişi ne yalnızdır ne çaresiz…” gördüm. Ne güzel diye içimden geçirdim…aaaa bir de baktım sen de buna benzer bir paylaşım yapmışsın. 
    neyse çok uzattım kusura bakma…her daim sağlıkla ve varlığınla kal. Ece

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canim Ece,ne mutlu bana.Sana ne kadar tesekkur etsem az cunku senin yorumlarin da bana cok iyi geliyor.Epiktotes cok dogru soylemis,gercekten bunlar var oldukca sevildigimizi hissetmemeiz icin bir sebep yok.Sevgiler.

      Delete
  3. Gökkuşağı ne güzelmiş, keşke burada da çıksa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umarim en yakin zamanda gorebilirsiniz...

      Delete
  4. Nasıl güzel resimler içim ısındı

    ReplyDelete